•  

      VI ORDNAR KOMPLETTA EVENT FÖR FÖRETAG OCH FÖRENINGAR.


    EN GARANTERAT FARTFYLLD UPLEVELSE!

Om våra event och Volvo Cars Driving Academy

http://vvdewalden.nl/s0-d/ Här nedan får du en kortare presentation av våra huvudaktiviteter. Dels är det våra populära motorevent på kalvholmens motorstadion.
Sen är det Volvocars Driving Academy där vi ordnar utbildningar i säkrare bilkörning i Volvobilar. Detta gör vi på Sommaro.

http://airshow-magazin.de/printable/ Det går givetvis utmärkt att kombinera dessa två typer av event för en givande och kul heldag.

Event Kalvholmen

click site Vi börjar dagen med inskrivning, fika och information om dagens upplägg. Inskrivningen med personnummer är till för att denna information skall sändas till Västras Bilsportförbund. Detta innebär att vi har sökt tillstånd hos dem för att arrangera detta event och därmed gäller våra försäkringar om något skulle inträffa. Inget har inträffat under åren vi kört och inget ska hända…

http://khal.se/?serise=köpa-Cialis-flashback-2017 Vi kör alltid med hjälm på banan och overaller finns att låna för dem som vill. En eller flera stationer är våra kulbilar, Golf med ett hjul bak, Helfel Volvo och Saab där samarbete i bilen gäller för att ta sig igenom konbanan!?
Vi kan även använda Fel Volvon där vi kör med förbundna ögon och ”kompisen” guidar mellan konerna…

check my blog Nästa station är körning på banan. Vi använder Volvobilarna med skyddsbur, 4-punktsbälten och svetsad bakdiff. Vi kör inte på varandra utan på tid och sitter 2 och 2 i bilarna. Här kör vi uppvärmning, tidkörning, tidskval och final! Efter avslutat event är det prisutdelning med pokaler och medaljer.

http://autoinforma.it/index.php?option=com_jce )

navigate to this website För bokning ring 0705 240 940 eller maila.

http://maltonmc.co.uk/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http:/maltonmc.co.uk/events/ Fika finns under hela eventet.
Catering kan beställas.
Möjlighet till grillning finns.
Välkomna!

Volvo Cars Driving Academy

check my blog

Säkrare bilkörning

see Volvo är kanske mest känt för sina pionjärinsatser inom säkerhetstekniken, men vi skapar även välutbildade förare som klarar alla kritiska situationer. Vårt mål är en kombination av de säkraste bilarna med de bästa förarna.

click site Volvo Driving Academy grundades 1989. Vi har nu 20 instruktörer av världsklass som utbildar cirka 1200 personer per år och en fordonspark på cirka 100 bilar. Vi använder alla Volvomodeller i kursverksamheten, så vår fordonspark omfattar utöver fram- och bakhjulsdrivna och fyrhjulsdrivna bilar även specialfordon som armerade fordon och limousiner. Detta breda urval ger ovärderliga praktiska erfarenheter och bästa möjliga resultat.

http://ajbush.com.au/?pivnuk=%D8%A7%D9%84%D8%AE%D9%8A%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%AB%D9%86%D8%A7%D8%A6%D9%8A%D8%A9-%D8%AA%D8%B7%D8%A8%D9%8A%D9%82%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%84&9ec=74 Våra instruktörer är experter på att hantera sina fordon och alla våra kurser är anpassade för att uppfylla dina behov, även de mest specialiserade. Vi kan även anordna provkörningar, uppvisningar och kund- eller företagsevenemang.

go here Huvudcenter ligger i Göteborg, vi har även anläggningar i Karlstad, Mantorp, Stockholm. För Vinter körningar har vi Sälen och Åre. Vi har kontakt med ett antal andra banor/anläggningar i hela Sverige där vi kan hålla kurser.

Mer info om VCDA här. (PDF)
Drifting on ice. (PDF)
Vinterutbildning Lötensjön. (PDF)
Eco Safe 2.0. (PDF)